Selecteer een pagina

Diensten

Wat kan ik voor u betekenen?

 

copywriting

  • Van een wervelende slogan, een inspirerende blogpost tot SEO-vriendelijke webcopy: u schotelt mij uw schrijfuitdaging voor, ik verdiep mij in uw verhaal en ik schrijf een tekst die uw doelgroep tot actie aanzet.

 

redigeren en vertalen

  • U heeft een tekst geschreven, maar wilt die pas publiceren als hij volledig vrij is van storende fouten? Ik controleer uw werk op spel-, stijl- en grammaticafouten, breng structuur  aan waar nodig en zorg voor een passende stijl.
  • U zoekt een creatieve vertaler die uw Engelse tekst feilloos omzet in een vlot leesbare tekst? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Journalistieke bijdragen

  • U heeft een vakblad of krant en u heeft nood aan een journalist? U levert de informatie, ik schrijf voor u het artikel.

Schrijfadvies

  • U wilt graag een boek schrijven of u heeft een manuscript klaar? Ik bekijk met een kritisch oog uw pennenvrucht en/of begeleid u bij uw zoektocht naar een uitgever.

uw levensverhaal schrijven

U droomt er al lang van om uw herinneringen in een boek te gieten? Samen maken we er werk van!

 

"Werken met Karolien is heel prettig!"

Via e-mail ontwikkelen we samen mijn literair project  www.dirkvanbabylon.be, dat dankzij haar grote vooruitgang heeft geboekt. Ze voert niet zomaar uit, maar denkt mee en komt met invallen waar ik zelf niet aan dacht.

Behalve de website schrijven we een manuscript over verslaving. Daar komt veel bij kijken van opzoekingswerk naar het schrijven van smetteloze teksten die toegankelijk zijn voor het publiek en geloofwaardig voor deskundigen terzake.

Karolien is steeds bereid om tot het uiterste te gaan, teneinde het beste resultaat te bereiken.

Peter van Breusegem, dichter en huisarts

"Het is een groot plezier met Karolien samen te werken."

Samen gaven we vorm aan de website Dirk van Babylon en wisten we door veelvuldig overleg de uitdagingen waar we voor sttonden, te tackelen. Zij vertrouwde me het redesign toe van haar eigen website. Een mooie Belgisch-Nederlandse samenwerking.

Rob Coers, Coers Internet Diensten

Ik sta voor u klaar. Uw content is het waard om opgemerkt en gelezen te worden!